Zinaida Greceanîi: Echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor


Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi se află astăzi într-o vizită în municipiul Bălți.

“Programul este complex și interesant – aici au loc întrevederi atât cu locuitorii, cât și cu angajații întreprinderilor de stat și private cunoscute datorită produselor răspândite în toată țara”, a menționat Zinaida Greceanîi.
Primele întâlniri au avut loc cu personalul filialei din Bălți a companiei Red-Nord, cu angajații Oficiului Poștal. Oamenii sunt interesați de situația politică și economică din țară și de problemele cu privire la păstrarea locurilor de muncă, majorarea salariilor și a pensiilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Zinaida Greceanîi a vorbit despre prioritățile activității Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, care va participa la alegerile parlamentare din 11 iunie. Ea a menționat că o atenție specială în Programul blocului este acordată dezvoltării regiunilor, susținerii producției, creării de locuri de muncă, protecției sociale a populației. Totodată, candidatul a subliniat că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va putea face față tuturor problemelor.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne