VIDEO DRONĂ: Casa secretarului general al Preşedinției, Andrei Spînu, de 8 mln lei


foto: sinteza.org

Declarația de avere a secretarului general al Aparatului Președintei Maia Sandu, Andrei Spînu, a provocat un interes sporit din partea societății, dar și din partea presei, scrie sinteza.org. De remarcat că doar o parte a presei s-a sensibilizat în legătură cu neconcordanța din declarația de avere a lui Andrei Spînu cu faptele reale.

În mod special, e vorba de un imobil, valoarea reală a căruia a fost diminuată de peste 5 ori. Mai mult, Andrei Spânu a încercat să explice de ce a indicat o valoarea mult sub cea reală a casei de milioane prin faptul că trebuia să indice valoarea cadastrală. Site-ul sinteza.org a intrat în posesia unor copii ale documentelor, care demonstrează că și de această data Andrei Spînu a mințit.

În imaginile filmate cu drona este casa unui tânăr de doar 31 de ani, Andrei Spînu, care în perioada 2015-2016 a fost viceministru al Tineretului și Sportului, anul trecut a fost secretar general al Guvernului Sandu, iar acum deține funcția de șef al secretariatului general al Președinției.

Sursa: sinteza.org


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne