Tânărul de 21 de ani, care ar fi omorât-o cu cruzime pe Iasmina, fetița de 7 ani din Recea, raionul Rîșcani, a primit 30 de zile de arest preventiv. Acesta va fi plasat în Penitenciarul Nr.11 din Bălți, scrie TVN. Întrebat de ce a ucis fetița, suspectul a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, în timp ce era escortat din sala de judecată.

Amintim că o fetiță de 7 ani a dispărut pe 7 august, în jurul orei 18:00. Ea a fost căutată de oamenii legii, imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și a zilei de 8 august prin toate acțiunile speciale, inclusiv cu implicarea dronelor și a câinilor de căutare. Potrivit poliției, micuța a fost strangulată într-o casă aflată în vecinătatea celei în care locuia împreună cu părinții.

În ajun, oamenii legii au anunțat că au reținut doi bărbați, care sunt frați. Unul dintre ei este bănuit că a strangulat copila cu o bară metalică, după care a dus corpul neînsuflețit într-o casă abandonată. Pe 9 august, polițiștii menționau că suspecții aveau 40 și 32 de ani. Ulterior, reprezentanții Poliției și-au redactat comunicatul de presă, menționând că cei doi frați aveau 33 și 21 de ani.

Unul dintre cei doi frați reținuți a fost, ulterior, eliberat. Este vorba despre fratele mai mare, care s-a dovedit că nu era pe loc în momentul comiterii crimei. Fratele mai mic și-a recunoscut vina, potrivit oamenilor legii.

newsmaker.md

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.