Valentina Bivol, tânăra ucisă de o polițistă beată, la volan, la Sîngera va fi înmormântată mâine. Femeia a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani, iar familia are nevoie de ajutor.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Valentina o pot face astăzi, după orele 17:00, în Băcioi, la casa părintească a fetei.

„O zi de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie pentru o întreagă societate, după ce o polițistă beată a lovit trei pietoni pe trotuar, iar una dintre victime a murit pe loc.

Valentina Bivol era o tânără mămică și avea toată viața înainte, însă în seara de 28 august i-a luat zilele pe crunt și devreme…

O mamă, soție, soră, fiică și prietenă devotată – așa o descriu apropiații devastați de durere.

A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor, toți apropiații îi vor simți lipsa.

Petru Bivol, soțul Valentinei, s-a pomenit într-o clipă fără soție, și cu un copil mic în brațe, care nu înțelege ce se petrece și unde e mama…

În aceste grele momente el are nevoie de suportul și ajutorul întregii societăți pentru a face față unei realități crunte și de a-și crește copilul.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Valentina o pot face astăzi, după orele 17:00, în Băcioi, la casa părintească a fetei.

Înmormântarea va avea loc joi, 31 august.

Zbor lin, Valentina!”, se arată în mesaj.

unica.md

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.