În ciuda efortului Maiei Sandu de a elimina de pe scena politică principalul ei concurent – Partidul “ȘOR”, proiectele sociale și de infrastructură începute vor fi continuate. Noi vom construi o Moldovă bogată și înfloritoare, unde oamenii vor trăi fericiți. Ilan Șor a transmis acest mesaj cetățenilor, în contextul anunțului despre înființarea Blocului politic „Șansă. Obligații. Realizări. – Ș.O.R”.

„Maia Sandu poate ucide o persoană juridică, dar nu poate ucide o idee, ea nu poate ucide o emoție și nu poate ucide tot ce a fost realizat frumos de către Partidul “ȘOR”. Acesta este singurul partid de pe scena politică moldovenească care și-a îndeplinit promisiunea după alegeri. Noi am creat multe proiecte naționale sociale și de infrastructură, care pentru mulți ani vor fi cele mai bune și mai fezabile, așa cum sunt OrheiLand – o mândrie pentru toată țara și de care se folosesc toți cetățenii, așa cum sunt magazinele sociale care deservesc peste jumătate de milion de pensionari și persoane aflate în dificultate, așa cum sunt transportul gratuit în Orhei, zeci de kilometri de drum, iluminatul stradal modern, parcuri etc. Da, noi astăzi avem cu ce să ne mândrim, deoarece ne-am respectat promisiunea față de poporul Republicii Moldova”, a menționat Ilan Șor.

Ilan Șor a promis cetățenilor că toate aceste proiecte vor continua, însă acum vor fi realizate de Blocul Politic „Şansă. Obligaţii. Realizări. – Ş.O.R.”, pe care îl va coordona politic.

„Cetățenii Republicii Moldova își doresc ca proiectele inițiate de Partidul “ȘOR” să continue. Ei își doresc ca Moldova să se dezvolte, ei vor să construiască o Europa acasă, ei își doresc ca valorile și tradițiile lor să fie respectate. Tocmai de aceea, la cerința poporului, noi am inițiat formarea blocului, care își va asuma toarte proiectele realizate de partidul „ȘOR””, a precizat Ilan Șor.

Vă amintim că, la solicitarea Guvernului, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional Partidul „ȘOR”, pe 19 iunie, 2023. Formațiunea a fost acuzată neîntemeiat de încălcarea statului de drept și acțiuni contra suveranității Republicii Moldova.

La momentul difuzării acestei știri, serviciile de presă ale Guvernului, Președinției, PAS nu au comentat declarațiile lui Ilan Șor.

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.