„Scandalul urnelor de gunoi”. Ceban: Exact astfel de urne sunt și în Sibiu. La ce preț sunt pe site-urile internaționale


Aceleași coșuri de gunoi ca și în Chișinău se regăsesc și în România, dar și în alte state. Despre aceasta scrie primarul general, Ion Ceban, care a postat mai multe coșuri de gunoi din Sibiu.

Postarea edilului vine în contextul mai multor critici pe internet, precum că noile coșuri de gunoi instalate în capitală sunt prea scumpe și sunt de plastic.

„Vă vine să credeți că și în alte orașe puteți găsi coșuri pentru gunoi asemănătoare cu cele noi din Chișinău? O dimineață în Sibiu. Pozele sunt realizate de colegii mei care sunt într-o vizită de lucru împreună cu reprezentanții CALM”, a declarat acesta.

În comentariile din această postare internauții au postat mai multe link-uri cu prețurile pentru aceste coșuri, atât din Rusia cât și Norvegia (shorturl.at/epIO6 și shorturl.at/vGMZ7), iar prețurile în ambele cazuri sunt în jur de 500 – 600 euro.

De asemenea, în comentarii au fost foarte multe polemici cu privire la cum ar trebui să fie coșurile de gunoi din capitală, unii spuneau că ar fi bine să fie ca cele din Paris.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne