Vara a trecut, însă proiectul „Din tot Sufletul” continuă. Și în luna septembrie vor urma evenimente frumoase și emoționante în toată țara, menite să întărească valorile familiei.

Mii de moldoveni au petrecut frumos timpul, în orașele și satele de baștină, și la sfârșitul săptămânii trecute. Evenimentele desfășurate în cadrul proiectului au adunat copii, tineri adulți și chiar bătrâni.

Tradițional, oamenii au avut posibilitatea să asculte muzică de calitate, să danseze, să participe la concursuri interactive și tombole și foarte important – să relaționeze. Anume comunicarea și timpul petrecut împreună apropie generațiile și consolidează familiile.

“Mă simt foarte bine. Îi mulțumesc lui Ilan Șor pentru sărbătoare. Atmosfera de aici îmi aduce aminte de copilărie, când de sărbători casele se umpleau de rude. Astăzi, ne-am înstrăinat prea mult”, a spus o femeie din orașul Fălești.

„M-am distrat ca în tinerețe. M-am simțit foarte bine. M-am încărcat cu energie pentru o săptămână întreagă. Apreciez această sărbătoare, și îi mulțumesc echipei lui Ilan Șor pentru momentele frumoase”, a mărturisit un bărbat din satul Maximovca, Anenii Noi.

“Un sincer mulțumesc lui Ilan Mironovici din partea locuitorilor satului Rediul Mare pentru aşa o sărbătoare frumoasă pentru copii. Aşa eveniment nu a fost organizat niciodată în sat
Mersi mult din suflet”, au spus în unison mai mulți săteni.

Proiectul “Din tot Sufletul” a fost lansat la inițiativa lui Ilan Șor, cu scopul de a consolida familia tradițională, care în ultimele decenii a fost afectată puternic de sărăcie și migrație. Din iunie și până în prezent, în majoritatea satelor și orașelor din țară au fost organizate peste 200 de evenimente. În total, „Din tot Sufletul” a adunat împreună aproape 60 de mii de persoane, dintre care mai mult de jumătate au fost copii.

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.