Primul FORUM economic Chișinău 2022 va fi organizat în acest weekend


Primul FORUM economic Chișinău 2022 va fi organizat în acest weekend. Potrivit primarului general Ion Ceban, vor fi abordate mai multe probleme ale capitalei printre care cum se va dezvolta Chișinăul în următorii ani?

„ Trebuie să facem o claritate cum vom crea noi locuri de muncă și vom aduce companii importante în capitală, care sunt proiectele strategice pentru municipiu în domeniul drumurilor, modernizării cartierelor existente și extinderea orașului prin crearea de cartiere noi la cele mai înalte standarde.

Vom aborda cum vom crea confortul pentru locuitori, agenți economici, investitori și cât timp ne va lua să transformăm Chișinăul în cea mai verde Capitală a Europei.

Nu în ultimul rând vom discuta care sunt proiectele din domeniul digitalizării și inovațiilor și de ce tot mai mulți aleg să locuiască în Chișinău și cum va spori această tendință în viitorul apropiat și pe termen lung

La toate aceste și multe alte întrebări ce țin de dezvoltarea Capitalei Republicii Moldova vom răspunde împreună cu reprezentanții Primăriei și experții din țară și de peste hotare la PRIMUL FORUM ECONOMIC CHIȘINĂU 2022”, a declarat Ceban.

Poți fi parte a evenimentului la oricare dintre domeniile care te interesează, ACCESÂND: www.forum.chisinau.md

ionceban.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne