Președintele țării se află într-o vizită de lucru, în sudul țării (FOTO)


Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele – Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga și Comrat.

“Inițial, am vizitat Biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Albota, Taraclia, care astăzi marchează hramul. Am felicitat localnicii cu prilejul sărbătorii și le-am urat pace, sănătate, iar ocrotitorul ceresc pe care îl prăznuiesc în această zi, să-i protejeze de toate relele.

Ulterior, cu ocazia aniversării a 110-a de la înființarea volostei Taraclia, împreună cu prim-ministrul țării, Ion Chicu, președintele raionului Taraclia, Ivan Paslari și ambasadorul Republicii Bulgaria în Republica Moldova, Evgeni Stefanov Stoytchev, am participat la ceremonia de inaugurare a monumentului lui Ivan Berov – fost staroste (primar) al Taracliei”, a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon și-a exprimat gratitudinea față de locuitorii raionului pentru votul acordat în cadrul alegerilor prezidențiale. În Taraclia Igor Dodon a acumulat 92.95%, fiind votat de 16702 de cetățeni.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne