Platforma „suburbii.chisinau.md” dă roade. Ion Ceban: Cea mai stringentă problemă este transportul public în aceste localități


Transportul public în suburbii, cea mai mare problemă sesizată de cetățenii din localitățile aflate în componența municipiului Chișinău. Declarațiile aparțin primarul general Ion Ceban, și sunt bazate pe datele din noul site lansat.

În doar două zile de la lansare, pe site-ul https://suburbii.chisinau.md sunt mii de voturi pentru proiectele pe care și le-ar dori locuitorii să fie implementate în localitățile din componența Chișinăului.

În topul problemelor care sunt votate pentru a fi soluționate sunt:
– Transport spre Chișinău (tur-retur)
– Apeduct/Canalizare
– Drum de acces spre suburbii
– Reparații în școli/grădinițe

„Aşadar, oamenii în continuare îşi doresc transport public din localitate şi retur din Chişinău, iar noi ca administraţie publică suntem obligaţi să ţinem cont de doleanțele oamenilor şi să le rezolvăm problemele stringente. Mai ales că majoritatea locuitorilor din suburbii şi membrii familiilor acestora vin zilnic la şcoală sau la muncă în capitală”, a precizat Ceban.

Edilul a îndemnat toţi locuitorii suburbiilor să fie în continuare activi şi să voteze pe platforma suburbii.chisinau.md până pe 7 martie, curent.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne