Pascaru constată aplicarea standardelor duble în raport cu protestele cetățenilor Moldovei


Ex-deputatul Nicolae Pascaru, președintele Federaţiei de Luptă Naţională „Voievod” constată aplicarea standardelor duble în raport cu protestele organizate în Republica Moldova.

În cadrul emisiunii „TEMA” de la primul în Moldova, difuzată pe internet, el s-a arătat nedumerit de ce atunci, când în Georgia se fac proteste violente, este „lupta pentru libertate”, iar când în Moldova iese pensionarii, atunci e „mâna Moscovei”.

„În Georgia, când iese toți, toată fundația Soros, și fac acele proteste, chiar violente, aruncă cu cocktailuri Molotov, ele sunt dreptul la exprimare sau lupta pentru libertate. Iar la noi, când iese oamenii cu dizabilități și, în mare parte, pensionari, care mor de foame acasă, sunt mâna Moscovei, proteste organizate de Rusia”, a subliniat Pascaru, concluzionând că „sunt duble standarde”.

În context, el apelează la autoritățile Moldovei să nu-și subestimeze cetățenii propriei țări.

„Guvernarea să nu creadă că toată lumea sunt proști și că noi nu înțelegem ce se întâmplă în țară și în regiune”, a afirmat Nicolae Pascaru.

La momentul difuzării acestei știri, declarațiile sale nu au fost comentate de  serviciile de presă ale Guvernului, Parlamentului, Președinției, PAS.

youtube


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne