Partidul “ȘOR”: Liderii protestului național au fost reținuți de poliție


“Abuzurile guvernării continuă! Liderii protestului național de astăzi au fost reținuți, cu puțin timp în urmă, și au fost transportați într-o direcție necunoscută. Este vorba despre președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, vicepreședintele raionului Orhei, Victor Perțu,  precum și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, dar și secretarul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, Iurie Kuznețov”, scrie serviciul de presă al partidului “ȘOR”.

Serviciul de presă al formațiunii notează, că aceste persoane “au fost reținuțe fără nicio explicație, în momentul în care le cereau forțelor de ordine să deblocheze bulevardul Ștefan cel Mare”.

Totodată, serviciul de presă al partidului “ȘOR” menționează că, la protestul de astăzi participă peste 65 de mii de protestatari.

De asemenea, deputatul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, Reghina Apostolova, anunță că a fost reținut și consilierul municipal din CMC, Valerii Klimemco.

Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, serviciul de presă al poliției, reprezentanții ministerului Afacerilor Interne, PAS, dar și guvernul nu au comentat nicidecum declarațiile serviciului de presă al partidului “ȘOR”.

partidulsor.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne