O fabrică de producere ilegală a țigărior, descoperită în regiunea de centru a țării. Trei bănuiți, reținuți


Activitatea ilegală a unei fabrici clandestine de producere a țigărilor, a fost destructurată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Serviciul Vamal.

Totodată, oamenii legii au reținut trei bănuiți, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Fabrica depistată în regiunea de centru a țării avea o linie de fermentare (prelucrare) a tutunului, linie de producere a țigărilor și ambalare a acestora.

Oamenii legii au descins cu 25 de percheziții la domiciliile și automobilele persoanelor vizate, în încăperile pentru fabricarea clandestină a țigaretelor, precum și în alte spații din țară.

Prin urmare, au fost reținute utilajele de fabricare a țigărilor, materie primă, cantități mari de țigări (destinate scoaterii din țară, prin contrabandă, în statele vecine), trei automobile, telefoane cu informație relevantă, înscrisuri de ciornă și mijloace bănești. Din numărul celor trei bănuiți, cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani, doi și-au recunoscut implicarea în faptele investigate de oamenii legii.

Urmează ca după examinarea probelor, procurorii PCCOCS să determine necesitatea solicitării în instanța de judecată a măsurilor de constrângere.

publika.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne