Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a obținut dreptul de a pleca din Chișinău și a se deplasa în alte localități din Republica Moldova. Această decizie a fost luată de Curtea de Apel Chișinău. Marina Tauber a împărtășit această veste pe rețelele de socializare, subliniind că va lucra activ în teritoriu.

„Aceasta înseamnă că, de mâine, încep o activitate activă în teritoriu! Prima destinație, evident, va fi Bălțiul meu drag și iubit!”, a scris politicianul.

Tauber i-a mulțumit lui Ilan Șor și întregii echipe pentru ajutor și susținere.

„Astăzi, cu toții împreună, am obținut încă o victorie importantă! Din tot sufletul și din toată inima îi mulțumesc Președintelui Ilan Mironovici pentru susținere și ajutor! De asemenea, pentru inspirație și putere, pe care ni le insuflă fiecăruia dintre noi – membrii echipei sale! Mulțumesc mult tuturor colegilor din Partidul „ȘOR”, și, de asemenea, tuturor susținătorilor și adepților noștri și prietenilor, care au fost și rămân alături de noi, în orice situație!”, a spus Marina Tauber.

Politicianul a subliniat că lupta continuă, urmează și mai multe greutăți, dar care vor fi depășite, treptat, până la obținere unei victorii definitive și ireversibile.

partidulsor.md

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.