Maia Sandu a refuzat să ajute o familie cu 11 copii (DOC)


Prin răspunsul oficial din 17 august 2021, Președinția condusă de Maia Sandu a refuzat să acorde un ajutor material familiei Todorov din Cahul, scrie Telegraph.md

”Cu referire la demersul Dumneavoastră privind acordarea unui ajutor material Vă comunicăm că Președinția Republicii Moldova, cu regret, nu dispune de surse financiare pentru acordarea a astfel de ajutoare. Din considerentele expuse scrisoarea Dumneavoastră a fost remisă pentru examinare Consiliului municipal Cahul”, este răspunsul Președinției pentru această familie nevoiașă, deși a avut 5,5 milioane de lei pentru organizarea paradei din 27 august 2021.

Potrivit Primăriei din Cahul, Todorov este familie tânără cu 11 copii frumoși și sănătoși. Toți, mai puțin gemenele mici, merg la școală/ grădiniță. Își depun toată silința ca prin învățare să reușească să scape de condițiile precare în care locuiesc.

Problema majoră a familiei Todorov este că locuința în care ei stau este avariată. Eventuala recondiționare a locuinței ar implica probabil mai multe costuri decât achiziția sau construcția alteia noi.

sursa: Telegraph.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne