Ion Ceban: Eu nu sunt în cea mai bună relație cu mai mulți reprezentați ai Guvernului, dar asta nu înseamnă că nu facem o echipă


Ion Ceban spune că vrea ca proiectele realizate în colaborare cu Guvernul și Președinția să continue. Cel puțin asta a declarat acesta în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la NTV Moldova.

„Cum aceste proiecte să continue? Din discuțiile cu domnul președinte, vorbim cu fracțiunea parlamentară, fracțiunea parlamentară mandatează Guvernul, Guvernul ia decizii respective. Suntem într-o cooperare. Eu repet. Eu nu sunt în cea mai bună relație cu mai mulți reprezentați ai Guvernului, dar asta nu înseamnă că nu facem o echipă.

Noi putem la cuțit, și se întâmplă foarte des că ies foarte mari scântei la ședințele pe care le avem. Fiecare este cu caracterul său. Nu că aș scoate ceva neobișnuit în avanscenă acum. Ceea ce vreau să comunic este că după ce ieșim din aceste discuții, suntem o echipă și pentru este foarte important. Și pentru chișinăuieni este foarte important ca să nu umble fiecare cu bradul lui. Asta este suprafața icebergului, pentru că în realitate mai jos sunt probleme multe mai dificile, mult mai grave de comunicare. Asta înseamnă pe partea de buget, asta înseamnă pe partea de reglementare, asta înseamnă pe partea legislativă și altele. Trebuie să existe comunicare între toate instituțiile statului. Eu am tendința să cred ce spune domul președinte”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că Ion Ceban și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l ajuta pe Igor Dodon în campania electorală.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne