Ion Ceban, despre aleea Grigore Vieru: O bună parte din obiectivele propuse au fost îndeplinite


Astăzi, aleea de pe bd. Grigore Vieru din inima capitalei va căpăta un aspect inedit fiind o atracție pentru locuitori și vizitatori! În acest sens, primarul general Ion Ceban a postat mai multe fotografii ca să se facă comparație cum a fost aleea un an în urmă și cum este acum.

„Astăzi, împreună cu grupul de specialiști și responsabili am inspectat mersul lucrărilor de pe aleea din bd. Grigore Vieru. În prezent, o bună parte din obiectivele propuse au fost îndeplinite, este vorba de instalarea sistemului de irigare, a iluminatului, am eliminat zeci de panouri publicitare amplasate haotic în toată zona, care urâțeau aspectul orașului. Se lucrează intensiv pentru amenajarea spațiului verde și instalarea mobilierului urban.

“Ne-am propus de asemenea să oferim o continuitate peisagistică aleii care pornește de la parcul Catedralei, strada pietonală, urmată de cea de pe bd. Grigore Vieru”, a declarat Ceban.

Astfel, împreună cu partenerii de la Agenția Turcă de Colaborare și Coordonare (TIKA), Primăria Chișinău intenționează să transpună în viață un proiect inedit, care cu siguranță va impresiona cetățenii.

„Un proiect frumoas am realizat în strada Columna, este vorba de aleea cu vânzare a pictorilor. Depunem eforturi pentru ca una din cele mai frumoase alei să devină mai verde, mai atractivă și prietenoasă pentru toți. Atunci când vor fi create condiții, zona va fi și mai populată și atractivă”, a punctat edilul.

sursa: ionceban.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne