Încă un stadion lansat pentru elevi la Liceul „Gaudeamus ”


Încă un stadion lansat pentru elevi. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de stadionul de la Liceul Teoretic „Gaudeamus ”

„Circa un milion de lei a fost investit din bugetul municipal pentru amenajarea acestui teren de fotbal. Proiectul lansat de municipalitate „Fotbal în școli” este realizat în colaborare cu FMF, care ne ajută cu amenajarea covorului artificial și organizarea claselor de fotbal din fiecare instituție. Proiectul cuprinde șase instituții de învăţământ secundar, ciclul II din municipiu Chișinău.

La Liceul „Gaudeamus ” urmează la anul viitor să mai fie realizate lucrări împrejurul stadionului. În total, ne-am propus pentru acest an, reabilitarea a 6 stadioane moderne la 6 licee din capitală. Este vorba de instituțiile: Liceul Teoretic ,, Gaudeamus’’, ,, Mihai Viteazul”, ,, Nicolae Iorga’’, ,, George Călinescu’’, ,, Nicolae Gogol și ,, Liviu Deleanu’’”, a punctat edilul.

Ceban spune că astaa înseamnă că mulți dintre copiii talentați, care nu au posibilitate să facă fotbal doar în cadrul școlii, vor putea să-și realizeze visul, datorită Proiectului implementat de Primăria Municipiului Chișinău „Fotbal în școli”.

sursa: ionceban.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne