Simultan, în trei orașe din Găgăuzia, vor avea loc concerte grandioase, organizate de Partidul politic „ȘOR”. Evenimentele se vor desfășura în 12 mai, începând cu ora 18:00, la Comrat (în fața Casei de Cultură), Ceadîr-Lunga (în Parcul Victoriei) și Vulcănești (Scuarul Central). De asemenea, începând cu ora 17:00, în aceleași locații vor fi organizate activități distractive pentru copii, comunică serviciul de presă al formațiunii politice.

Potrivit organizatorilor, pe vizitatori îi așteaptă un amplu program de divertisment. Pe lângă artiști, sunt așteptate surprize speciale și un spectacol de lasere extraordinar. Tradițional, intrarea la evenimentele organizate de formațiune este gratuită.

Concertele se desfășoară sub auspiciile Evgheniei Guțul, candidatul pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, și ale lui Ilan Șor, liderul formațiunii politice.

Organizatorii garantează un sunet incredibil și imagini de calitate excepțională, încât locuitorii acestor orașe să se poată bucura din plin de prestația artiștilor. Și de această dată, spectatorii vor avea parte de multe surprise, voie bună și dispoziție pozitivă.

partidulsor.md