Cel mai frumos dar l-au primit în Noaptea Învierii. Șase cupluri din Chișinău au devenit părinți. Cele trei fetițe și cei trei băieței au fost aduși pe lume la maternitatea Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din capitală. Proaspetele mămici susțin că e o binecuvântare să naști în această zi și sunt sigure că bebelușii vor avea un destin special.

Una dintre mămicile care a născut în Noaptea Învierii este Tatiana Josan. Femeia a povestit că micuța ei a venit pe lume la ora 01:46.

„Pentru noi a fost o surpriză că ne-a prins Paștele aici în spital. Dar suntem foarte fericiți că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu acestă minune. Cred că este cel mai frumos dar de la Dumnezeu care putea să se întâmple. Sper să aibă noroc în viață și să fie un copil fericit. I-am ales nume de floare pentru că este frumușică ca o floricică”.

Tatiana Josan a ales numele fetiței care a decis să-și bucure părinții în această zi specială. Micuța va purta numele Camelia.

O altă mămică care și-a ținut pentru prima dată pruncul în brațe este și Marina Bucătaru, care a născut un băiețel. Părinții au ales ca micuțul lor să se numească Cristian.

Potrivit medicilor toți copii născuți în Noaptea de Înviere la Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din capitală sunt sănătoși, iar nașterile au decurs fără complicații.

moldova1.md