Ilan Șor sprijină inițiativa de colectare a semnăturilor, pentru a obliga Guvernul să plătească facturile populației, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023


Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și-a anunțat sprijinul deplin pentru inițiativa „Mișcării Pentru Popor”, lansată astăzi, privind colectarea semnăturilor de la cetățeni, pentru a obliga Guvernul Gavrilița să plătească integral, timp de trei luni, facturile pentru resursele energetice ale populației. Într-o adresare video, difuzată de serviciul de presă al Partidului politic „ȘOR”, el a menționat că „tocmai guvernarea PAS este vinovată de faptul că oamenii au fost aduși azi sub limita existenței, din cauza tarifelor exorbitante pentru gaz, electricitate și energie termică”.

„În Moldova vin miliarde de peste hotare, credite și granturi, așa că întrebarea este: „Unde sunt banii”? Banda Maiei Sandu irosește astăzi acești bani pentru a-și majora salariile și pentru a aplica scheme hoțești. Această bandă de hoți fură miliarde de dolari, pe care ulterior va trebui să le returneze poporul. Poporul nu așteaptă astăzi comisii pentru situații excepționale, care vor fura banii publici. Poporul așteaptă ca Guvernul să plătească facturile pentru cetățeni, pentru că oamenii nu o pot face”, a specificat Ilan Șor.

El le-a amintit guvernanților că puterea în stat „nu este un dar împărătesc, ci o companie de prestare a serviciilor pentru populație”, iar astăzi „această companie de servicii nu lucrează în interesul oamenilor, ci în interesul Maiei Sandu”.

„De astăzi, noi mobilizăm toate subdiviziunile noastre, cu scopul de a accelera la maximum procesul de colectare a semnăturilor. Trebuie să facem totul pentru ca fiecare cetățean să semneze sub ceea ce consideră necesar, și anume, de a obliga Guvernul să plătească facturile pentru resursele energetice, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023”, a subliniat Ilan Șor.

El a menționat că, în timpul tuturor discuțiilor cu cetățenii, pe care le-a avut în ultimele două luni, toți i s-au plâns că nu pot face față facturilor mari.

„Medicii și pedagogii sunt nevoiți să se împrumute, pentru a plăti întreținerea. La ce ați adus țara, și viața oamenilor de rând, nemernicilor? Un Guvern responsabil ar fi făcut totul pentru a soluționa această problemă, însă vouă nu vă pasă. Voi vreți doar să furați și să furați”, a mai spus Ilan Șor.

Atât acțiunea anunțată de „Mișcarea Pentru Popor”, cât și reacția lui Ilan Șor la această inițiativă, la momentul publicării acestui articol nu au fost comentate.

partidulsor.md

youtube


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne