Ilan Șor s-a adresat cu felicitări locuitorilor Găgăuziei cu ocazia învestirii noului bașcan al autonomiei, Evghenia Guțul. Liderul Partidului „ȘOR” a dat asigurări că va sprijini în continuare oamenii din regiune.

„Vreau să le mulțumesc tuturor! Vreau să-i felicit și să le mulțumesc tuturor membrilor echipei noastre! Sunt sigur că Evghenia Guțul va reuși cu adevărat, împreună cu noi, cu întreaga echipă, să schimbe radical în bine viața oamenilor. Vom justifica încrederea, vă dau cuvântul meu de onoare – ne vom ține fiecare promisiune!”, a declarat Ilan Șor.

El a subliniat că de zeci de ani Chișinăul minte și dezbină Găgăuzia. Iar acum obiectivul principal al echipei sale este de a renaște și unifica regiunea.

„Timp de 30 de ani, politicienii moldoveni au împărțit poporul găgăuz în dreapta și în stânga! I-au sfâșiat pe toți politicienii găgăuzi, separându-i în diferite colțuri. Politicienii moldoveni au avut un singur scop: să obțină voturi – voturile voastre – la următoarele alegeri pentru partidele lor. Acest lucru s-a terminat cu nimic, oamenii nu au primit nimic în schimb. Timp de 30 de ani, politicienii de la Chișinău au venit în Găgăuzia și au promis Europa, au promis Estul, dar, în final, oamenii nu au primit nimic mai bun, au fost doar înșelați încă o dată.

Unul dintre obiectivele mele principale este să încerc să unesc absolut toți politicienii din Găgăuzia. Cu toții ar trebui să lucrăm pentru un singur scop – să ridicăm Găgăuzia din genunchi și să creăm o viață frumoasă în această regiune! Filozofia mea este că nu trebuie să mergem la stânga sau la dreapta. Trebuie să ne suflecăm mânecile și să reînviem frumosul tărâm găgăuz cu propriile noastre eforturi. Eu am suficiente resurse, sunt capabil să o fac, dar numai împreună cu voi”, a subliniat liderul Partidului „Șor”.

Ilan Șor a mai menționat că bașcanul Evghenia Guțul este o persoană onestă, decentă, statornică, care nu va spune povești, ci va lucra împreună cu echipa sa pentru binele regiunii.

Până la ora redactării știrii, serviciile de presă ale Guvernului, Administrației Prezidențiale și PAS nu au comentat declarațiile lui Ilan Șor.

partidulsor.md

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.