Igor Dodon: Unificarea forțelor de stânga oferă posibilitatea să apărăm suveranitatea noastră națională și să dezvoltăm economia


În cadrul vizitei la raionul Cahul, Președintele PSRM, Igor Dodon,  a avut o întâlnire cu angajații de la treia companii vinicole din satele Moscovei și Burlacu.

Oamenii sunt îngrijorați de starea proastă a drumurilor, de lipsa apeductului și canalizării, de aprovizionarea cu gaze naturale.

“Le-am prezentat programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, evidențiind că unificarea forțelor de stânga oferă posibilitatea să apărăm suveranitatea noastră națională, să dezvoltăm economia și să avem relații bune cu partenerii externi, atât din Est, cât și din Vest.

Am dat asigurări că echipa noastră de profesioniști e gata să-i ajute în soluționarea acestor probleme concrete. În context, am punctat câteva acțiuni ale programului nostru electoral: dezvoltarea infrastructurii, asigurarea creșterii industriale și apărarea producătorului autohton”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de socializare.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne