Igor Dodon a înmânat distincții de stat unui grup de medici (FOTO), (VIDEO)


Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a înmânat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale.
Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical.
“Le-am mulțumit tuturor pentru contribuția pe care o aduc actului medical zi de zi, pentru înaltul profesionalism dovedit, precum și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești.
Am menționat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător. Am certitudinea că împreună vom reuși să modernizăm sistemul medical din țara noastră, așa cum ne dorim cu toții”, – a menționat Igor Dodon pe pagina sa de socializare.

  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne