Igor Dodon a asistat la slujba oficiată la biserica Sf. Dumitru din satul Ştefăneşti, Ştefan Vodă


 

Liderul PSRM, Igor Dodon, întreprinde, astăzi, o vizită de lucru prin mai multe localități din țară. Dimineața, Dodon împreună cu Ruslan Bujorean, candidat din partea PSRM la funcția de primar al satului Ştefăneşti, raionul Ştefan Vodă, au asistat la slujba oficiată la biserica Sf. Dumitru din localitate.

“Ulterior, am participat la slujba de sfințire a unei răstigniri care a fost edificată cu suportul localnicilor și al meu personal. Am transmis sincere felicitări locuitorilor satului Ştefăneşti cu ocazia hramului localității, dorindu-le ca Sfântul Dimitrie să îi ocrotească de toate primejdiile”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

Tot astăzi, președintele PSRM mers în centrul raional Anenii Noi, unde este sărbătorit Hramul orașului.

“Am felicitat câteva cupluri longevive, exprimându-le admirația pentru dragostea, devotamentul, răbdarea și respectul reciproc de care au dat dovadă de-a lungul deceniilor. Am subliniat faptul că protecția valorilor familiale și susținerea familiilor au fost și rămân prioritate pentru partid și pentru mine personal. În calitatea mea de președinte al Federației de Șah din Moldova, am vizitat, de asemenea, mini-turneul pentru copii, la care participă 10 tineri șahiști. Le-am urat copiilor succes și le-am mulțumit pentru dragostea lor față de șah”, a mai scris Dodon.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne