Gheorghe Cavcaliuc: Oamenii vor ca această guvernare și Maia Sandu să plece în demisie


Poporul Republicii Moldova își dorește ca actuala guvernare și Maia Sandu să plece în demisie. O opinie în acest sens a fost exprimată de către fostul șef adjunct al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

„Vedem că cetățenii Republicii Moldova tot mai mulți înțeleg că cei din PAS nu sunt bine intenționați, nu sunt ceea ce au declarat. Ei în continuare înjosesc și sărăcesc poporul Republicii Moldova, folosind cuvinte frumoase după care s-au ascuns în campania electorală, iar acum acestea nu mai merg. (…) Cetățenii Republicii Moldova nu mai suferă astfel de bătaie de joc și cât de mult efort nu depune Maia Sandu împreună cu toată gașca sa de corupți și de persoane controlate de instituțiile de drept pe care le-a capturat, nu o să le mai meargă, pentru că poporul nu-i mai crede și nu-i mai susține, ei nu o să aibă legitimitate. Oamenii vor ca această guvernare și Maia Sandu să plece în demisie și în fruntea statului să vină oameni experimentați, oameni înțelepți, adevărați patrioți ai Republicii Moldova”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție susține că „cel mai mare coșmar al actualei guvernări și al Maiei Sandu personal este venirea unor lideri de opoziție în țară”.

Menționăm că în momentul scrierii știri, serviciul de presă al guvernului, PAS, dar și administrația prezidențială nu au comentat deocamdată declarațiile lui Gheorghe Cavcaliuc.

primul.md

 


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne