Deputații Partidului „ȘOR” vor boicota ședința Parlamentului


Deputații Partidului „ȘOR” vor boicota ședința Parlamentului

Deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” vor boicota și astăzi ședința plenară a Parlamentului.

„Considerăm imoral să participăm la imitarea de către majoritatea PAS a procesului legislativ”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Potrivit comunicatului, din momentul în care deputații fracțiunii au adoptat această poziție în raport cu guvernarea, majoritatea parlamentară și președintele Maia Sandu „nu au întreprins nimic pentru a stăvili crizele din Republica Moldova”.

„Dimpotrivă, persecuțiile la adresa opoziției s-au întețit, iar instituțiile statului au fost capturate. Am urmărit cum are loc uzurparea puterii în stat și cum țara alunecă în dictatură”, se arată în comunicat.

Deputații Fracțiunii parlamentare „Partidul politic ȘOR” așteaptă din partea președintelui țării o decizie fermă privind demiterea Guvernului Gavrilița.

”Așteptăm, măcar în ceasul al doisprezecelea, voință politică pentru a răspunde așteptărilor oamenilor și de a da curs propunerii din partea liderului nostru, Ilan Șor, de a-l desemna în postul de prim-ministru, pentru a scoate imediat țara din colaps”, se mai spune în comunicatul de presă.

Serviciile de presă ale administrației prezidențiale și fracțiunii PAS nu au comentat această informație până la momentul publicării acestei știri.

partidulsor.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne