Cuznețov: Investitorii ar putea să uite de Republica Moldova


Odată cu rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chișinău, investitorii ar putea să uite de Republica Moldova. Opinia aparține doctorului în drept, Alexandru Cuznețov, exprimată în cadrul emisiunii “TEMA” de la postul de televiziune “Primul în Moldova”.

“S-a întors acest Aeroport în proprietatea statului, ce facem mai departe? Alți investitori care vor să mai investească în Republica Moldova, vor mai investi știind că peste un an, doi, trei se schimbă iarăși guvernarea? Va fi oare siguranța aceasta pentru acest contract sau nu? Investitorii ar putea să uite de Republica Moldova”, a conchis doctorul în drept Alexandru Cuznețov.

Menționăm că Curtea de Apel Chișinău a decis astăzi rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chișinău. Compania Avia Invest care gestiona aerogara a anunțat că va ataca decizia Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție.

Menționăm că în momentul scrierii știri, serviciul de presă al ministerului justiției, guvernul, PAS, administrația prezidențială, dar și Curtea de Apel Chișinău nu au comentat deocamdată declarațiile lui Alexandru Cuznețov.

youtube


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne