Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), cu referire la numirile făcute ieri, a declarat că, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a irosit încă o șansă de a aduce oameni competenți la cârma a trei ministere.

Potrivit formațiunii, guvernarea merge demonstrativ împotriva voinței poporului și readuce în funcție de demnitate publică oameni compromiși și nepotriviți pentru responsabilitățile care li se deleagă.

„Creditul de încredere se epuizează, iar cetățenii vor taxa dur, și pe bună dreptate, aroganța, incompetența și ignoranța”, a subliniat CUB.

Precizăm că, noii miniștri au fost învestiți luni în funcție. Deputatul PAS, Dan Perciun va ocupa funcția de ministru al Educației, colonelul Armatei Naționale, Adrian Efros a fost numit în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, iar Andrei Spînu a revenit la conducerea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, după 6 luni de la demisia sa din aceeași funcție.

Până la momentul redactării acestei știri, serviciile de presă ale Guvernului, PAS și Președinției nu au comentat declarațiile partidului CUB.

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

tribuna.md