Ceban: Una dintre mașinile parcate pe zonele verzi ale străzilor Pușkin și Romană este a Guvernului


În timp ce Primaria construiește și amenajează, unii șoferi își fac mendrele și parchează unde le vrea osul. Excepție nu fac și cei care lucrează în Guvern.

Primarul genera Ion Ceban a venit cu unele detalii într-un live pe Facebook unde a deconspirat un angajat al executivului, care a parcat mașina în spațiile verzi, noi amenajate pe Pușkin și strada Romană. Ceban a catalogat această acțiune ca un act de vandalism.

Edilul a rugat anterior șoferii să nu parcheze ilegal pe spațiile verzi, pentru că duc noroiul prin tot orașul.

“Dragi șoferi, parcați acolo unde este permisă parcarea. Fac apel către poliție, să fie amendați șoferii care astfel încalcă regulile.
Deoarece, când șoferii măresc viteza, conducătorii auto sunt amendați, chiar dacă au o scuză motivată, dar aici totul se permite.

Atât timp cât poliția va trece cu vederea aceste încălcări, atât timp vom avea această nerespectare a legii. Mă adresez, primelor persoane în stat, dacă nu puteți să vă descurcați, dați-ne poliția locală. Nimic rușinos, dacă nu puteți. Știu că mulți vă spun să faceți acest lucru și sunt polițiști care doresc ca să fie creată Poliția municipală, doar că la nivel central se opun oamenii mari. Știu că vom reuși să facem regulă, fără voi” a declarat Ceban.

sursa: ionceban.md


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne