Ceban, despre activitatea unui viceprimar: Zile întregi a lipsit motivat, proiecte întârziate și tărăgănate


Primarul general Ion Ceban a venit cu unele nemulțumiri cu privire la activitatea viceprimarului Victor Chironda. Ceban afirmă că acesta din urmă are multe restanțe la proiecte în desfășurare, fapt pentru care nu poate să existe argumente.

„Astăzi am văzut că un viceprimar s-a dat cu părerea referitor la unele subiecte ce țin de activitate. Era bine dacă nu lipsea nemotivat de la serviciu zile întregi. El a zis că s-ar afla într-o zonă în care ar avea motivații. Iar despre restanțele la proiectele gestionate și capacitatea de a comunica cu direcțiile responsabile voi reveni pe parcurs.

Fapt că astăzi sunt multe proiecte întârziate, de la reabilitarea parcurilor din capitală – scuarul „Catedralei”, Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, parcări, tichetarea electronic, și multe alte proiectele ce ține de urbanistică în Chișinău – PUG, Schema de încadrare a transportului, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă există unele divergențe în acest sens. Imediat cum mă întorc, voi reveni la subiectul dat”, a declarat Ceban.

Amintim că Victor Chironda este viceprimar din 2019, după ce primarul general Ion Ceban i-a propus această funcție.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne