Cazul minorei violate la Sângerei. O persoană, reținută pentru 72 de ore


Oamenii legii au reținut un suspect în cazul violului minorei din Sângerei. Potrivit poliției, victima, o minoră în vârstă de 14 ani a fost ademenită de către un bărbat, în rezultatul căreia a plecat cu acesta la domiciliul său unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.

“Totodată în rezultatul cercetării cazului s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sângerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 min, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură spre domiciliul”, anunță procurorii.

În momentul de față, victimei minore i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual.

Așadar, urmare a măsurilor întreprinse de către procurori în comun cu ofițerii din cadrul Inspectoratului de poliție Sîngerei, astăzi 17 august 2022, făptuitorul a fost reținut pe un termen de 72 de ore.

În continuare, după înaintarea acuzațiilor pe caz, procurorii vor înainta demers către judecătorul de instrucție în vederea aplicării măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 zile.

Amintim că o copilă a fost găsit zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane. Minora a fost găsit în această seară, în jurul orei 19:00, pe o stradă din Sângerei, de către un trecător care a alertat imediat poliția.

[sc name=”replica_ro” ][/sc]

știri.md

 


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne