Bogdan Țîrdea: Guvernarea are grijă doar de ai săi, dar de oameni nu le pasă


 

”Această guvernare are bani pentru ai săi, cei dragi, dar pentru oameni – nu! ” a declarat in cadrul actiunii de protest deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Bogdan Țirdea. El a subliniat că țara și poporul nu au nevoie de un guvern și de un președinte care să-și înșele propriul popor.

“Această guvernare nu are bani pentru pensionari, dar pentru arme – are. Pentru majorarea cu 40% a salariilor medicilor nu există bani, dar pentru salariile celor din aparatul președintelui – sunt. Pentru alimentația copiilor cu 16 lei pe zi nu sunt bani, dar câte 25 de dolari pe zi pentru refugiați – sunt.

Când inflația era de 5%, strigau că este un jaf al poporului. Iar acum, când inflația este de 27%, ei susțin că este corect.

Maia Sandu a promis că nu va aborda 9 Mai, limba rusă, Stadionul Republican; a promis că va majora salariile medicilor, dar, până la urmă, a făcut totul invers. Noi nu avem nevoie de un președinte care își minte propriul popor!”, a specificat deputatul socialist în cadrul mitingului de protest de astăzi.” a subliniat Țirdea.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne