Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a început să pregătească noi proiecte de legi


Liderii PAS au decis să plece în vacanțe de lux, chiar dacă nu a fost anunțat oficial concediu, iar de lucru este foarte mult. Despre aceasta a vorbit deputatul ales pe listele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Grigore Novac, invitat la postul public de radio.

Socialistul a declarat că, imediat după alegeri, echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a început să lucreze asupra proiectelor de legi promise cetățenilor. Potrivit lui Novac, deja la primele ședințe ale noului Parlament inițiativele vor fi propuse votului în plen.
”Noi putem munci și 2-3-4 zile la rând în ședințele Parlamentului. Noi am demonstrat că nu suntem leneși ca unii. Apropos, actualul lider al PAS, Igor Grosu, presa a scris că el deja se află pe litoralul Mării Mediterane într-un hotel de lux. A obosit omul, dar noi încă nu suntem în vacanță. (…) Majoritatea deputaților, eu vorbesc despre fracțiunea noastră, acum muncesc asupra inițiativelor legislative, pentru că aici este o muncă enormă. Nu poți scrie un proiect într-o zi sau două. Acum se muncește la proiecte. Noi la prima ședință a Parlamentului vom fi cu lecțiile făcute și suntem gata să promovăm proiectele pe care le așteaptă cetățenii. Lor, cred că le va lua ceva timp să facă acest lucru”, a declarat socialistul.

Novac a mai menționat că ședința de constituire a Parlamentului ales în data de 11 iulie va avea loc deja săptămâna viitoare, iar cel mai probabil la începutul lui august va fi prezentată și noua garnitură guvernamentală.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne