Bătrîncea: Dacă să o excludem pe Maia Sandu, PAS nu ar mai exista


PSRM rămâne o echipă solidă și închegată, care va promova și în continuare o politică orientată spre schimbarea calitativă a vieții oamenilor și dezvoltarea țării. Declarația a fost făcută de socialistul Vlad Batrîncea în cadrul emisiunii ”Interviul săptămânii”, difuzată de postul de televiziune ”Primul în Moldova”.  

Deputatul a declarat că decizia PSRM adoptată la Congresul din 18 decembrie de a crea un organ colegial de conducere a partidului este una în premieră pentru politica moldovenească. Potrivit vicepreședintelui Parlamentului, acest exemplu ar trebui urmat și de alte partide.

”Echipa rămâne consolidată. Am stabilit planuri noi. Am adoptat un program politic bun și ambițios, și ne mișcăm înainte. Este un exemplu bun pentru partidele politice și pentru întreaga societate. Trebuie să învățăm să lucrăm în echipă, să adoptăm decizii colegiale. Lupta politică în Moldova trebuie să fie dusă între programe, trebuie să avem dezbateri, trebuie să dezvoltăm echipe. Foarte des oamenii aleg partidele pentru un om. Exemplu este Maia Sandu. Dacă o excludem pe Maia Sandu, PAS nu există. Trebuie să schimbăm calitatea politicii moldovenești, astfel ca oamenii să aleagă echipe și programe. Programul nostru politic este un program de viitor, o viziune asupra viitorului țării: apropierea celor două maluri ale Nistrului, industrializare, știință, tehnologii, tot ce va schimba spre bine viața oamenilor și a țării”, a declarat Batrîncea.

Sursa: sinteza.org


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne