„Bani în buzunarul oamenilor? Să aveți voi așa bani ați leșina!” Reacția cetățenilor la raportul Nataliei Gavrilița


La 100 de zile de la investirea cabinetului de miniștri în frunte cu Natalia Gavrilița, Guvernul a publicat un video despre realizările sale în cele trei luni. Filmulețul începe cu fraza rostită de către premier: „Am adus bani în Moldova și în buzunarele oamenilor”, fapt care a stârnit un val de critici din partea cetățenilor.

Oamenii se arată nedumeriți cum poate premierul să declare una ca asta, odată ce în ultimele luni, prețurile la toate produsele alimentare au crescut, carburanții, din 1 septembrie, se scumpesc zilnic, iar tariful la gaz este cel mai mare din istoria țării. Vă prezentăm doar câteva dintre comentariile internauților, șocați de aceste declarații făcute de către Natalia Gavrilița.

Maria Slutu: Aceasta m-a uimit de tot! Bani în buzunarul oamenilor? Să aveți voi așa bani ați leșina, cred eu!!! Îmi e silă de vorbele, promisiunile false! Doar panică ați ridicat în țară!

Diana Guți: Căror oameni ați adus bani în buzunare? Ai conducerii? Că din buzunarele oamenilor simpli, doar scurgeți și scurgeți cu nemiluita

Izabella Tomșa: Au adăugat 73 lei la pensie și au tăiat indemnizațiile de 500 lei din aceeași pensie

Igor Bujac: Toată ziua am căutat în buzunare, da bani n-am mai găsit

Marina Cazacu: Ce prostie vorbește? Unde bani? Prețurile s-au dublat la tot. Dar salariile au rămas la nivelul care era. Bani o adus. Sau are în vedere în buzunarele „oamenilor buni”?


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne