Avocatul lui Igor Dodon: Nici o acțiune procesuală nu se lasă fără „perle” din partea procurorilor


“Nici o acțiune procesuală nu se lasă fără „perle” din partea procurorilor, care instrumentează dosarul ex-președintelui Igor Dodon”, afirmă Nicolae Posturusu, unul dintre avocații fostului președinte.

Posturusu a reacționat la explicațiile date de procurori privind înmânarea citației soției fostului președinte al țării, Galina Dodon, care a fost stopată în drum ce ducea copilul la cursuri de șah. Procurorii susțin că ofițerul de investigație “în timp ce se deplasa spre domiciliul fostului președinte, a văzut mașina soției (…) parcată lângă liceul Prometeu și i-a înmânat citația”.

“Dacă în cazul perchezițiilor la domiciliu aceștia ne-au sugerat că pozele puteau fi făcute și răspîndite de către avocați, astăzi, ne-au uimit cu niște bîlbîieli geografice. Da! Nimeni nu cunoaște așa bine orașul precum unii procurori anticoruptie! Unde duc toate drumurile o știm cu toții, cum, cunosc doar ei!”, a conchis Posturusu.

Avocatul regretă că ședințele de judecata sunt închise, iar “perlele exclusive ale procurorului le aud doar judecătorii si avocații”.

[sc name=”replica_ro” ][/sc]

facebook.com


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne