“Au fost chiar și cei, care au votat-o pe Maia Sandu”. Batrîncea spune că Marșul Victoriei a unit cetățenii cu diferite viziuni politice


Marșul Victoriei din acest an a unit cetățenii din diferite partide, cu diferite viziuni politice, iar la eveniment au participat chiar și cei, care și-au dat votul pentru Maia Sandu. Declarația a fost făcută de către secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la postul de televiziune Primul în Moldova.

“A fost o acțiune civilă, care a unit foarte mulți oameni. De exemplu, de 9 mai, printre participanții la Regimentul nemuritor, am văzut cetățeni, care au votat-o pe Maia Sandu. Au fost oameni, care au înțeles că ceea ce face actuala putere este o încălcare a Constituției și a democrației. Da, putem vorbi de o unificare, a fost plăcut să văd în coloană reprezentanți din diferite partide politice, oameni cu diferite preferințe politice, care în acest an au renunțat la frustrările personale și au mers toți împreună”, a declarat Batrîncea.

Precizăm că în acest an, la Marșul Victoriei, care s-a desfășurat în Capitală, au participat peste 25 de mii de cetățeni.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne