Compania aeriană Air Moldova a anunțat că suspendă toate zborurile până pe 14 septembrie 2023. Reprezentanții companiei spun că pasagerii vor primi notificare la adresele de e-mail cu opțiunile de rambursare și rebooking.

Potrivit Air Moldova, rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare.

“Pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul. Pasagerii care au procurat biletele achitând prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei”, se arată în nota informativă emisă de Air Moldova

În ultimele luni, Air Moldova a anulat mai multe zboruri.

Pe 12 aprilie, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) a Republicii Moldova a anunțat că există riscul ca să fie suspendat certificatul de operator aerian al Air Moldova, în contextul anulării mai multor zboruri. AAC precizează că motivul pentru care Air Moldova anulează zborurile este situația financiară precară a operatorului aerian. În același timp, angajații Air Moldova au venit cu o reacție și solicită autorităților să se implice în situația creată.

diez.md

Site-ul Primul in Moldova oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.