Analist politic: Liderii PAS se tem ca dracul de tămâie de proteste


Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate se tem ca dracul de tămâie de proteste. O declarație în acest sens a fost făcută de analistul politic Victor Nichituş în cadrul emisiunii „Tema” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

“Actuala putere, liderii PAS se tem ca dracul de tămâie de proteste. Proteste care să fie nu neapărat ale lui Șor. În acest moment spun atât: Partidul PAS nu se deosebește cu nimic de alte formațiuni politice care au ajuns la putere”, a conchis Nichituș.

În același timp, sociologul Ian Lisnevschi susține că Guvernarea nu s-ar fi așteptat la aceste acțiuni de protest și că în continuare va încerca să stopeze protestele prin diferite metode.

“Nu aș spune că s-au speriat, mai bine aș zice că nu s-au așteptat la toate aceste acțiuni. Ei vor încerca în continuare să stopeze această acțiune prin diferite metode. Poate se așteaptă ca această acțiune cumva se va liniști cu timpul, pentru că e foarte complicat. Dar mă repet: Lupta abia începe și totul depinde de acțiunile și opoziției protestanților și guvernării”, a subliniat Lisnevschi.

Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a făcut un nou îndemn la mobilizare. Oamenii sunt chemați să iasă în stradă, duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, tot în fața Președinției.

[sc name=”replica_ro” ][/sc]

facebook.com


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne