Agricultorii din satul Verejeni, raionul Ocnița își pun mari speranțe în Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, singura forță cu o echipă profesionistă


Președintele PSRM Igor Dodon a avut o întâlnire cu agricultorii din satul Verejeni, raionul Ocnița, care își pun mari speranțe în Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, singura forță cu o echipă profesionistă.

Fermierii din nordul țării s-au interesat despre șansele ca roada adunată de ei în acest an să ajungăpe piața tradițională de desfacere, în Rusia, fără taxe vamale.

– Le-am promis că voi depune eforturi, personal, să convingem partenerii noștri de la Moscova să prelungească din nou facilitățile pentru exportul produselor moldovenești, așa cum a fost din 2018 până în această primăvară.
Cetățenii înțeleg foarte bine cine sunt politicienii și demnitarii care ascultă și aud oamenii, și vin cu soluții la așteptările lor. Le-am mulțumit pentru sprijin și i-am îndemnat ca pe 11 iulie să facă alegerea corectă, să voteze cea mai profesionistă echipă, cea a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Împreună vom reuși – a scris Igor Dodon pe pagina sa de socializare.


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne