20 de polițiști de frontieră au primit ceasuri inscripționate cu simbolistica Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu ocazia sărbătoririi a 29 de ani de existență instituțională


Polițiștii de frontieră sărbătoresc la 10 iunie ziua profesională. Cu acest prilej, Petru Corduneanu, șeful interimar al Poliției de Frontieră a adresat o felicitare grănicerilor moldoveni afirmând că “Poliția de Frontieră este o entitate cu importanță majoră în stat, cu tradiții deosebite, cu oameni devotați și profesioniști”.

Un mesaj cu ocazia sărbătorii profesionale a grănicerilor a adresat astăzi și Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi.

De asemenea, în cadrul unei ceremonii, mai mulți polițiști de frontieră, dar și veterani ai frontierei, au primit distincții MAI și IGPF, inclusiv grade speciale înainte de termen, iar partenerii de dezvoltare ai IGPF vor fi decorați cu medalii pentru cooperare.

Totodată, 20 de polițiști de frontieră vor primi cadouri de preț – ceasuri inscripționate cu simbolica IGPF.

Pentru întregul an curent, din bugetul Poliției de Frontieră s-au alocat peste 130 mii lei pentru achiziționarea cadourilor de preț, care vor fi oferite angajaților în cadrul sărbătorilor naționale și profesionale.

foto: PF


  • 2019 © primul.md - Primul în moldova
  • Contactati-ne